COVID-19
SZOLGÁLATILAG

Kedves Barátunk, Gazdánk, lelkes Követőnk!

Hosszú napok óta keresem a szavakat, keresem a megfelelő fogalmazást a kialakult helyzet kommunikálásához. Időre volt szükség, hogy feldolgozhassuk mi is történt körülöttünk.

Elsőként azt szeretnénk tudatni veletek, hogy jól vagyunk és minden irányelvet betartva, otthon maradva, a társas találkozások teljes mellőzésével mi is kivesszük a részünk napjaink csatájából.

Második fontos közlendőnk: PANZIÓNK, NAPKÖZINK MŰKÖDIK!

A biztonságos és felelős működéshez ugyan változtatnunk kellett, viszont így legalább a működésünk fenntartható. Bizakodunk minél tovább...


A következő sorok azokhoz szólnak, akiket mélységében is érdekli mi van velünk és mi lesz / lehet!
A lassan 10 éves működésünk alatt szépen lassan növekedve - olykor a terhelhetőségünk határán kicsivel túl is - kialakult azon gazdák népes tábora akiknek a munkánk érték. Ennyi év, ennyi együtt töltött nap, hét, hónap után is velünk terveztek mikor utazásra került a sor.
Éppen itt a bökkenő!
Ugyanis a jelenleg kialakult helyzetben mi is azt kell, hogy kérjük mindenkitől:
 
MARADJ SZÉPEN OTTHON!

Ezzel azt is mondjuk, ne utazz, ne menj sehová!
 
Szerencsére a kutyasétáltatás egyenlőre a tűrt kategóriába sorolt, így
- a veled egy háztartásban élőkkel közösen,
- lehetőleg minél természetközelibb helyen,
- másoktól minimum 2m, de inkább 5m távolságot tartva,
- más kutyáját - talán ez a legnehezebb - nem simogatva,
- békében sétálhattok.

Eddig ez rendben is van; ja meg a kézmosás! Minden a témában érvényes irányelv betartandó. Magunk is e szerint élünk, közel két hete.
A hozzáértők azt mondják, a java még hátra van!
Jelentsen ez bármit is!

Számunkra és sok más közelebbi és távolabbi kolléga számára a gond ott kezdődik, hogy ne utazz és maradj otthon. A jelen helyzet mihamarabbi rendeződéséhez ez a minimum állampolgári kötelezettség ami szükségszerűen, fegyelmezetten be kell tartani...
Ugyebár a kutyapanzióztatás, napköziztetés lényege, hogy utaztok. Amíg Te távol vagy, mi vigyázunk kedvencedre. De most NE menj sehova, ülj otthon a csudaszép popidon!
Bárhogyan is nézem, erős ellentmondást vélek felfedezni!

Ok, senki nem megy sehova. Fegyelmezetten viseli az otthonmaradás minden velejáróját.
Így lényegében a munka amit mi szerelemmel, szorgalommal, élvezettel végzünk közel 10 éve, lényegében PIACOT VESZTETT!

Szeretném gondolni, hogy ez csak átmeneti! Bár az eddig általam ismert prognózisok mind hónapokról beszélnek, pusztán csak az egészségügyi helyzet rendeződésére. Arra vonatkoztatva, hogy gazdaságilag mit okoz és az eddig talán sosem látott recesszióból mikor lehet növekedésre számítani, jelenleg találgatások sincsenek!

Büszkén mondanám, hogy az elmúlt évek kedvező gazdasági környezete ad alapot és biztos hátteret a következő hónapokra.
Ám, ez csak részben igaz!
1 vagy 2 hónapra még csak csak, de itt fél évről vagy rosszabb esetben akár 1 évről is beszélhetünk.
Azzal is tisztában vagyok, hogy számtalan szektor érintett a helyzetben; vendéglátás, rendezvényszervezők, a teljes kulturális szektor, és még sorolhatnánk… Magunk részéről mélyen együttérzünk velünk, és a legtöbb amit tehetünk, hogy bizakodunk azon kezdeményezések sikerében, mint pl a "Ne váltsd vissza a jegyed", vagy "Vásárolj hazai kistermelőtől"! Tégy Te is Így!

Igen, sokat gondolkodtam magam is és más kollégákkal is beszélgetve arra jutottam, hogy
 
SEGÍTSÉGET SZERETNÉNK KÉRNI!

A segítségnek számtalan formája van, és már az elmúlt hetekben is több vendégünk segítségünkre volt, amiért ezúton is nagyon hálásak vagyunk!

Amire gondoltam, az az eddig években is jól működő bérletrendszerünk kiterjesztése.
 
Sokan, főleg akik akár havi rendszerességgel utaznak vagy a panziós és napközis szolgáltatást is igénybe szokták venni, bérletet váltanak. 10 vagy 20 alkalmasat, de olyan is van aki havi átalánydíjért korlátlanul veheti igénybe a szolgáltatásainkat.

A segítség amit kérni szeretnénk - kinek kinek lehetőségéhez mérten: VÁSÁROLJ BÉRLETET!
Egészen biztosan hatalmas segítség a következő időszakra, ha csak néhányan is tudtok ilyen formán segítségünkre lenni. Az anyagi támogatás el nem hazudható jelentőségén túl van egy fontosabb jelentősége is. A következő hónapokban minden olyan támogatás ami a szolgáltatásunk életképességét, a munkánk fenntartható értékét erősíti, erőt ad, hogy kitartsunk egy szebb világ hajnaláig!
Mind, mind, nagyon sok erőt és hitet ad!

Bárki is légy aki ezt olvasod, lehet más panziós kollégát kedvelsz, benne bízol meg jobban, őt választottad. Ez így van jól a “vásárló” dönt!
A lehetőségeid mértéke szerint akkor támogasd őt, hogy a szép új világ indulásakor és az első bátor utazásod során még tudja fogadni kutyád, akkor is tudd őt választani, és ne ételfutárként vagy telefonos operátorként dolgozzon már...

Szolidaritást, és ez igaz minden szektorban!!!

Amire a jelen helyzet lehetőséget teremt: Bentlakásos szocializációs képzés! Korábban főként kapacitás és vagy férőhely híján nem tudtunk ilyenformán kutyust fogadni. Most tudunk!

Valamint az elmúlt évben az egyéni foglalkozások számát csökkentettük. A jelen helyzetben - de főleg a járványügyi körülmények rendeződését követően - lesz szabad kapacitásunk újabb tanítványok fogadására. Főként viselkedés problémával küzdő kutyákkal szoktunk foglalkozni.

Akinél a helyzet sürgetőbb, akár már online is kezdhetjük az oktatást!
 
Amennyiben lehetőséged engedi és szívedből segítenél: Vásárolj bérletet!
Kérünk, keress minket privátban!
Gábor +36 20 941 9669
Szilvi +36 20 370 3034

ERŐT, KITARTÁST, HITET
Ölelést majd júniusban!  
 
Köszönöm, hogy végigolvastad!

Tisztelettel,
Gondnokék